OFFICIELL FORBES LIST: Topp 10 mest snygga miljarder år 2018; Kassa Vilka svenska gjorde det

Det finns så många sätt att du kan bli miljardär. Alla behöver naturligtvis mycket hårt arbete, engagemang och riskupptagning, liksom en ganska stor finansiell investering.

Men det finns snabbare sätt att få en 10-siffrig bankkonto balans – till exempel: att gifta sig med en miljardär som redan har gjort allt hårt arbete. Men inte bara någon gammal miljardär en stilig miljardär.

För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista över de 10 mest stiliga (och rikaste) männen i världen. Allt du behöver göra är att välja, börja stalking dem på sociala medier och förhoppningsvis fånga dem till att gifta sig med dig.

10. Drew Houston

Nettovärde: 1 miljard dollar (760,7 miljoner £)

Född i Acton, Massachusetts 1983, börjar Drew Houstons succeshistorie när hans far köpte honom sin första dator som vi brukade lära sig BASIC Programming. Houston (uttalad som NYC street, inte Texas stad) examen från Massachusetts Institute of Technology med examen i datavetenskap 2005. Det var under sin tid där att han skulle träffa sin partner i brott Arash Ferdowsi. De två skulle fortsätta med att hitta Dropbox, en online fildelning och lagringstjänst. Vid 28 års ålder rankades han (tillsammans med Ferdowsi) bland de 30 bästa under 30 företagare i världen av Inc.

 

 

9. John Collison

Nettovärde: 1,1 miljarder dollar (836,9 miljoner £)

Hälsning från Limerick, Irland, John och hans äldre bror Patrick Collison är bättre kända för Co-Founding Stripe, företaget som låter individer, liksom företag som Kickstarter, Shopify och Slack, enkelt accepterar betalningar via internet. Brödernas resa började 2007, då John var bara 17 år, med att ha grundat företaget Shuppa som skulle fortsätta att slå samman med Auctomatic. I november 2016 namdes Collisons bröder de yngsta självgjorda miljonärerna i världen.

Collison är också en pilot och pianist.

Leave a Comment

Your email address will not be published.